Ελούντα

Το παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο Ελούντα βρίσκεται περίπου 75 χλμ από το Ηράκλειο και 11 χλμ βόρεια του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Εκεί βρίσκονται δύο από τις πιο όμορφες παραλίες της βόρειας Κρήτης. Η κεντρική παραλία είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ, και στην περιοχή θα βρείτε ταβερνάκια, καφετέριες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία.
Έχει αμμώδη παραλία με λίγα αρμυρίκια και λίγο βότσαλο μέσα στη θάλασσα. Είναι πολύ καθαρή και τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα!. Η άλλη παραλία που βρίσκεται ανατολικότερα είναι κι αυτή οργανωμένη αλλά μικρότερη από την κεντρική. Πολύ κοντά στην Ελούντα βρίσκονται και οι παραλίες Πλάκα και Κολοκύθα τις οποίες αξίζει να επισκεφθείτε. Μην παραλήψετε να επισκεφθείτε την Σπιναλόγκα . Στην Ελούντα θα βρείτε τα πάντα. Καλά οργανωμένα ξενοδοχεία, τράπεζες, μαγαζιά, κέντρα διασκέδασης.
Είναι ένας προορισμός που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Αν όμως είστε λάτρεις της απομόνωσης και της ηρεμίας, τότε να επισκεφθείτε την Ελούντα τους μήνες με την λιγότερη αιχμή. Αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου